2019. január 24., csütörtök

Horizont bútor áruházak

A Magyar bútor piacot figyelembe véve az ár is fontos tényező, és törekszünk a minőség fenntartására. A bútorgyártás nagyon sokat fejlődött az elmúlt 20 évben, az eljárások is, de az anyagválaszték is bővült. Folyamatosan nyomon követjük ezeket a változtatásokat és igyekszünk elsőként adoptálni a mi környezetünkbe.
A Horizont Bútor egyrészt élen jár az újításokban, innovációban, de megtartjuk mindig a jól bevált és keresett modelleket is. A bútorkereskedés egy külön szakma, nem akarjuk misztifikálni, de elhivatottság nélkül ez sem megy. 

Franciaágy, konyhabútor, szekrénysor, gardrób, étkező, asztal: Nálunk mindegyiket megtalálja! A honlapon szereplő bútorok fotóit árait próbáljuk naprakészen frissíteni, de minden esetben érdeklődjenek az üzleteinkben telefonon!

Miért a Horizont Bútor?


Próbáljuk a legszélesebb körű tájékoztatást adni a termékeinkről. Nem hazudunk. Kiváló ár-érték arány. Minden féle-fajta bútor megtalálható nálunk. Megbízható, szakszerű kiszolgálással várjuk vásárlóinkat. Fizikailag létező boltok. Két évtizedes tapasztalat.

Ha kiváló bútorokra lenne szüksége, jöjjön el hozzánk és nem fogja megbánni.
Honlapunk: horizontbutor.com