2017. szeptember 22., péntek

Ping-pong asztal

A Fabuland webáruházban kerti bútorokat, sportszereket, játékokat és egyéb termékeket lehet vásárolni kiváló áron. Ping-pong asztal, csocsó, trambulin? Itt mind megvan! Sőt, több is!

Termékkínálatunk széles körben áll az Ön rendelkezésére! Az év minden szezonjának, időszakának szabadidős termékeivel rendelkezünk, és próbáljuk vásárlóink igényeit teljes körűen kielégíteni!

Ping-pong asztal a Fabuland.hu-n


Kiemelt termékeink közt szerepelnek a Flair, Curver márka kerti bútor termékei, valamint a Lancast és a Diapolo sport kiváló termékei.

Üzletünk Pestszentlőrincen a raktárunk közelében található ahol nem csak az online áruházunkban lévő termékek közül is válogathat! A kiválasztott terméket személyesen, itt is természetesen átveheti, időpont egyeztetés esetén! Áruházunkat közvetlenül a fogyasztók kiszolgálására hoztuk létre, lehetőséget biztosítva Kedves Vásárlóink számára, hogy termékeinket, a lehető legalacsonyabb áron vásárolhassa meg, a legjobb kiszolgálás mellett! Kerti bútorok, főként a rönkfabútorok esetében s legfőképpen vidéki szállítás esetén a szállítási határidő a fentebb leírtaktól eltérhet! Társasjátékainknál törekedtünk a multinacionális vállalatoknál csak elenyésző választékban található, rendkívül jó MAGYAR termékek teljes körű bemutatására.


Az általunk forgalmazott termékek megtekinthetők webshopunkban:  fabuland.hu