2014. szeptember 2., kedd

Liszt Ferenc repülőtéri parkolás

A reptéri parkolónk közel 500 gépjármű parkolására alkalmas a Ferihegyi nemzetközi repülőtér mellett, mindössze 4 percre a Ferihegy 2-es termináltól.

Az M0 felől érkező vendégeink a 400-as út irányából találnak ránk, az Üllő táblánál rögtön jobbra fordulva. Pontos cím: 2225, Üllő, Pesti út 207.

http://www.parkolom.hu

Miért minket válasszon?

-Gyors ügyintézés és regisztráció.

-Hazautazás előtt üdítővel, kávéval, ásványvízzel vagy teával kínáljuk.

-Udvarias, magas színvonalú kiszolgálás, transzferszolgáltatás.

-Magyar gasztronómiai ételeket fogyaszthat a kerthelyiségben.

-Gépjármű külső mosás.

-Pihenését, nyaralását nyugodtan töltheti, gépkocsijára kutyás biztonsági őrök vigyáznak, éjjellátó berendezés, mozgásérzékelő lézersorompók segítségével.

-Igényeknek megfelelő reptéri parkolási lehetőségek akár transzfer nélkül is, már 500 Ft / naptól.

Olcsó reptéri parkolás


A parkolás menete: A parkolóhelyet lefoglalhatja a helyszínen, telefonon vagy online a www.szabadparkolo.hu weboldalon. A Parkoló területén történő leparkolást követően, kollégánk segítségével kitöltik a parkolási lapot. A parkolási lapot a Parkoló üzemeltetője és a parkolást végző személynek kell aláírni. A parkolót igénybe vevő személy aláírásával elfogadja a Parkoló általános szerződési feltételit. Ezután lehet parkolni és a reptéri transzfert is igénybe venni.


Amennyiben szeretné gépjárművét biztonságban tudni, miközben utazik, a Parkolóban ezt megteheti. Bővebb információt weblapunkon találnak: www.parkolom.hu oldalon!