2014. szeptember 9., kedd

Barabás téglakő

Építőanyagok olcsón
Az építőanyag-turkáló portálon, építkezéshez és felújításhoz egyaránt található építőanyagokkal foglalkozunk. Megkerestük az építőanyag gyártók legnagyszerűbb ajánlatait, a legjobbakat közzé teszünk portálunkon kedves látogatóink számára.

Pár keresett építőanyag, amiket portálunkon megtalálhatnak: kerámia tetőcserép, leier kémény, leier toscana tetőcserép, leier tégla, tető faanyag, tondach tetőcserép, ursa ásványgyapot, velux tetőablak, leier térkő, mapei ragasztó, barabás téglakő, baumit vakolat, bramac tetőcserép, cement, geotextília,  mapei vízszigetelés, mediterrán tetőcserép, rockwool multirock, semmelrock térkő, terrán tetőcserép.

Az építőanyag keresőt használva lehet keresni, a portálunkon megtalálható építőanyagok közt. Abban az esetben, ha nem járna sikerese eredménnyel a kereső, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén, és segítünk a keresett építőanyag beszerzésében. Ajánlatot is kérhet azonnal az ajánlatkérés menüben, az ajánlatkérő űrlapot kitöltve.
Építőanyag-turkáló

Az építőanyag-turkálót megtalálják az interneten a www.epitoanyagturkalo.hu honlapon, illetve a következő címen: 2225 Üllő, Pesti út 209. Nyitva tartás hétfőtől - péntekig 7:30-tól 17:00-ig.

Bővebb információk az oldalon: www.epitoanyagturkalo.hu

Nincsenek megjegyzések: