2016. november 25., péntek

Egyedi és limitált női ruhák a SYL-től

Magyar készítésű, egyedi és limitált női ruhák a SYL-től! Fiatalos és vagány, szexi vagy sportos, a SYL-nél mindenki megtalálja a hozzá illő stílust. A SYL ruhákat korlátozott mennyiségben készítjük, így a legjobb darabok gyorsan elfogynak webáruházunk kínálatából.



Saját márkánkat, a SYL-t viszonteladóknak, butikosoknak is kínáljuk, viszonteladói, elérhető áron. Jellemzően tunikákat, overálokat, nadrágokat és csinos ruhákat gyártunk. A saját márkánkkal szeretnénk nyomon követni az újabb és újabb divattrendeket és tetszetős, dizájnos, fiatalos női ruhákat, kiegészítőket megalkotni. Célunk, hogy a SYL termékeket remek áron kínálhassuk butikos minőségben, melyeket mind a kereskedők, mind a vásárlók szeretni fognak. A SYL márka jegyében gyártunk különféle női holmikat, ruhákat, előnyben részesítjük a csipkét, a muszlint, a kényelmes pamut és viszkóz anyagokat. Imádjuk a különleges szabású, egyedi, vagány női ruhákat, felsőket!

Mivel mi is folyamatosan fejlődünk, illetve a partnereink is gyarapodnak, a fokozódó igényeknek eleget téve, nyomtatott mintájú, strasszozott ruhaféléket, nadrágokat is előállítunk. Amennyiben a legfrissebb akcióinkról, női ruha újdonságainkról értesülni kíván, egy percig se habozzon feliratkozni a Maniaxtreme webshop hírlevelére, ahonnan azonnal információhoz juthat a vadonatúj kollekcióinkról, illetve mindenféle újdonságról és egyéb fontos hírről!

Webshopunk: Maniaxtreme.hu