2015. augusztus 13., csütörtök

Leier burkolólapok webáruáza

Online boltunk piacképes áron, óriási választékban kínál kiváló Semmelrock, Leier és Barabás térköveket, illetve egyéb kert(sz)építészeti termékeket.

A Térkövem.hu weboldalon nagy választékban elérhetőek Semmelrock, Barabás és Leier termékek: térkövek, kerti és járdalapok, téglakövek, gránitkövek, klinker burkolatok, Leier Classic-Line burkolólap, falazatok, kerítések, lépcsők, szegélyek, valamint egyéb kertépítési anyagok. Nálunk mindent megtalál, ami a kertépítéshez, kertszépítéshez fontos! Folyamatosan meghirdetett akciókkal, naprakész árukészlettel és óriási választékkal szolgáljuk ki a kedves vevőinket. A webáruház termékeinél ismertetőkkel, műszaki leírásokkal is segítünk a vevőknek, hogy a lehető legjobb döntést hozhassák meg.
A weblapunkon megvásárolt termékek személyesen beszerezhetőek a Kapcsolat menüpontban megadott telephelyeinken (Budapesten vagy Üllőn), illetve ipari mennyiség esetén a budaörsi gyárunkban, azonban igény esetén a házhoz szállítás is megoldható, remek áron!



A Térkövem.hu-n a legújabb Semmelrock, Leier és Barabás katalógusokat, árjegyzékeket is letöltheti, továbbá hasznos, témába vágó írásokat, tanácsokat is közzéteszünk.


A továbbiakért kérjük, keresse fel az oldalunkat: terkovem.hu