2015. január 13., kedd

Szalagfüggönyök vásárlása Budapesten

Minőségi szalagfüggönyeink irodai, otthoni alkalmazásra, teljes kivitelezés a felméréstől a felszerelésig. Árnyékolásban immár 17 éve az Ön nyugalma a legjobb visszajelzés nekünk!

Az Ön által vásárolt szalagfüggöny rendszer lakása, irodája, munkahelye belső tereinek a beszűrődő napfény elleni védelmét szolgálja, mindamellett épülete belső, esztétikai megjelenését is növeli. A szalagfüggöny a belső oldalfalak síkjaira, illetve a mennyezetre kerülhet felszerelésre. A rendszer rendeltetése és működtetése független az évszakoktól.

Mi a minőséget kínáljuk elérhető áron!

Mennyi az ára? Szalagfüggöny anyag ár: 1.800,- Ft – 6.500,- Ft/m2. Szalagfüggöny karnis ár: 3.900,- Ft/fm

Szalagfüggönyök vásárlása Budapesten
Szalagfüggönyök vásárlása Budapesten


Áraink a Budapest és Pest megye területén a kiszállást, a felmérést, a felszerelést és a 2 év garanciát is tartalmazzák!

A termék működtetése:
A lamellák mozgatása a szalagfüggöny karnisának jobb vagy bal oldalán található zsinórzattal végezhető. A lamellák gyűjtése abban az esetben történhet meg, ha a lamellák nyitott állapotban vannak. A lamellák egymáshoz képest párhuzamosan állnak, ekkor a legnagyobb mennyiségű fény jut be a helységbe A zsinórzat folyamatos, egyenletes húzása során a lamellák gyűjtése biztosított. Figyelem: a zsinórzatot hirtelen megrántani tilos, mert az a karnis belsejében lévő alkatrészek sérülését okozhatja.


További információt talál honlapunkon: szalagfuggony-arnyekolas.com

Mintaválaszték
Mintaválaszték